Software SAP

SAP Business One

sap-evol6

SAP Business One és la plataforma ERP líder de gestió empresarial per petites i mitjanes empreses. Proporciona una visibilitat completa de tot el seu negoci, permetent-ne un  el control total que ajuda a integrar i agilitzar els seus processos clau, incloent-hi finances, vendes, inventari, producció més anàlisis i informes. Aquest sistema està  dissenyat per ser flexible i adaptar-se a les necessitats de cada empresa. Hi ha tant la possibilitat d’una implementació local com en el núvol. Es podrà accedir a SAP Business One en qualsevol moment, lloc i dispositiu mòbil.

Proposta de valor:

  • Sistema únic: Integració de totes les dades empresarials de vendes, inventari, compres, operacions i finances en un únic sistema.
  • Optimització: Gestiona les operacions en tot el seu procés.
  • Integració: Integració amb altres sistemes i fàcil aprenentatge dels usuaris.

Mòduls:

if_03_Landing_Page_Optimization_1688873

Gestió:

Permet realitzar la parametrització de cada empresa, és primordial a l’hora de configurar el sistema.

if_12_SEO_Benchmark_1688863

Finances:

Conte el pla general comptable de l’empresa, permetent la gestió de tots els processos comptables i financers d’aquesta. Es poden visualitzar des dels assentaments relacionats amb les factures fins al registre de l’immobilitzat de l’empresa amb les seves opcions.

if_18_Retina_Ready_Web_Design_1688859

Oportunitats CRM:

Gestió de campanyes de màrqueting, registre de clients potencials, activitats relacionades amb ells a més de treure informes a nivell general sobre el seu estatus.

if_36_SEO_Tags_1688847

Vendes:

Permet gestionar el procés comercial sencer; des de l’oferta fins al cobrament de les factures.

if_35_E-Commerce_Solution_1688844

Compres:

Gestió de tot el procés d’aprovisionament, des de la sol·licitud de la comanda fins al pagament de la factura al proveïdor.

if_33_Service_Portfolio_1688839

Interlocutors comercials:

Gestió de clients i proveïdors. Augmenta la rendibilitat i satisfacció dels clients amb vendes i compres, gestió d’oportunitats i seguiment de l’activitat comercial, a més d’un servei postvenda que permet un seguiment de les incidències.

if_01_Web_Analytics_1688875

Gestió de bancs:

Gestió de cobraments i pagaments dels interlocutors comercials, amb la possibilitat d’automatitzar tals processos.

if_40_Events_Calendar_1688836

Inventari:

Control d’articles i serveis, seguiment de moviments de estoc  i gestió de les ordres de fabricació per la planificació de necessitats.

if_38_Target_Audience_1688838

Recursos humans:

Registre de l’activitat relacionada amb recursos humans de l’empresa, permetent l’assignació de capacitat i de taules de disponibilitat actualitzades.

if_08_Web_Development_1688871

Producció:

Destinat a empreses productores per tal d’elaborar llistes de materials, ordres de fabricació i informes relacionats amb la transformació de la matèria primera en un producte final.

if_37_SEO_Report_1688840

Gestió de projectes i informes:

Disposició d’informes de qualsevol mòdul.

if_02_Website_Optimization_1688874

SAT: Servei d’assistència Tècnica:

Control, seguiment i facturació de trucades de servei i control de park Material.

Contacta’ns