Software SAP

Sap Business One

1-SAPB1-ES-P
sabb1_1 copy

SAP Business One és la plataforma ERP líder de gestió empresarial per petites i mitjanes empreses. Proporciona una visibilitat completa de tot el seu negoci, permetent-ne un  el control total que ajuda a integrar i agilitzar els seus processos clau, incloent-hi finances, vendes, inventari, producció més anàlisis i informes. Aquest sistema està  dissenyat per ser flexible i adaptar-se a les necessitats de cada empresa. Hi ha tant la possibilitat d’una implementació local com en el núvol. Es podrà accedir a SAP Business One en qualsevol moment, lloc i dispositiu mòbil.

Proposta de valor:

1445442000_vector_65_13

Sistema únic:

Integració de totes les dades empresarials de vendes, inventari, compres, operacions i finances en un únic sistema.

1445441457_vector_65_02

Optimització:

Gestiona les operacions en tot el seu procés.

1445441978_vector_65_14

Integració:

Integració amb altres sistemes i fàcil aprenentatge dels usuaris.

Mòduls:

Permet realitzar la parametrització de cada empresa, és primordial a l’hora de configurar el sistema.

Conte el pla general comptable de l’empresa, permetent la gestió de tots els processos comptables i financers d’aquesta. Es poden visualitzar des dels assentaments relacionats amb les factures fins al registre de l’immobilitzat de l’empresa amb les seves opcions.

Gestió de campanyes de màrqueting, registre de clients potencials, activitats relacionades amb ells a més de treure informes a nivell general sobre el seu estatus.

Permet gestionar el procés comercial sencer; des de l’oferta fins al cobrament de les factures.

Gestió de tot el procés d’aprovisionament, des de la sol·licitud de la comanda fins al pagament de la factura al proveïdor.

Gestió de clients i proveïdors. Augmenta la rendibilitat i satisfacció dels clients amb vendes i compres, gestió d’oportunitats i seguiment de l’activitat comercial, a més d’un servei postvenda que permet un seguiment de les incidències.

Gestió de cobraments i pagaments dels interlocutors comercials, amb la possibilitat d’automatitzar tals processos.

Control d’articles i serveis, seguiment de moviments de estoc  i gestió de les ordres de fabricació per la planificació de necessitats.

Registre de l’activitat relacionada amb recursos humans de l’empresa, permetent l’assignació de capacitat i de taules de disponibilitat actualitzades.

Destinat a empreses productores per tal d’elaborar llistes de materials, ordres de fabricació i informes relacionats amb la transformació de la matèria primera en un producte final.

Disposició d’informes de qualsevol mòdul.

Control, seguiment i facturació de trucades de servei i control de park Material.

Contacta’ns