Controla la producció de la teva empresa de retail

SAP Business One és la millor solució per poder tenir controlada tota la producció de la teva empresa

T’agradaria comptar amb una eina capaç d’operar la teva empresa de retail en un nou nivell d’eficiència permetent-te tenir el control total de les finances, l’estoc i les diferents cadenes de subministrament? Tenim la solució a les necessitats de la teva empresa de retail, una solució ideal per a petites i mitjanes empreses que busquen un servei complet i fàcil d’utilitzar.

Estem parlant de SAP Business One, un software dissenyat perquè cada sucursal treballi paral·lelament mitjançant un servidor central constantment actualitzat. D’aquesta manera, qualsevol petit canvi en una de les seves botigues, sigui un canvi de preu, un article nou o qualsevol altra cosa, s’aplicarà immediatament a la resta de dispositius.

empresa retail SAP Business One

Els beneficis que aportarà aquest sistema a la seva empresa de retail seran: una immillorable gestió de les comandes i l’estoc de les diferents botigues; una visió general i actualitzada de tota l’empresa; un gran control de les talles, els colors i els models de cada article; i un continu seguiment de l’evolució de la fabricació.

És un servei ràpid i personalitzat que et permet saber què és el millor per la teva empresa i en què t’has de focalitzar.

Un ERP potencial, innovador, eficient, i sobretot, flexible i a adaptable.

Millora la gestió de la teva empresa de retail mitjançant aquesta efectiva solució que proposem des d’Evol6: SAP Business One.

Tags: , , , , ,