Principals tendències del eCommerce 2016

A principis d’aquest 2016 són molts els informes i els estudis que han sortit a la llum sobre les tendències de compra dels usuaris, l’anomenat eCommerce. Segons aquests, aquest any es realitzaran més compres amb dispositius electrònics, per això moltes empreses estan adaptant el seu tipus de negoci a aquest segment tecnològic.

Aquestes són algunes de les tendències d’aquest 2016:

  • Els smartphones: Cada vegada són més els usuaris que utilitzen aquest tipus de dispositius. Es preveu que durant aquest 2016 continuarà augmentant. A més, els nous smartphones amb pantalles més grans i la seva facilitat d’ús, seran un factor clau.
  • Compres en multidispositius: Cada vegada són més els usuaris que realitzen les seves compres a través de tablets i smartphones. Però, un 47% dels usuaris realitza les compres a través de l’ordinador  acompanyades de cerques en diferents dispositius mòbils.
  • Aplicacions: Les aplicacions s’han convertit en la competència dels navegadors, on la experiència que mostren als usuaris a comprar és molt més rellevant i directe.
  • Botiga On&Off: Algunes botigues online han apostat per convertir-se a més en una botiga física i diferenciar-se de la resta oferint noves sensacions i experiències als compradors que la visiten.
  • Entrega immediata del producte: Aquest aspecte serà la base d’una revolució logística que començarà amb empreses especialitzades en enviaments ràpids per repartir en entorns urbà.

Totes aquestes tendències en eCommerce seran un factor clau aquest 2016 per a tot usuari, però darrera de tot no podem oblidar que hi ha una empresa que ha de saber gestionar i controlar en tot moment cada un dels seus processos. Una solució per a controlar cada procès que es realitza i poder incrementar la producció a la vegada, és tenir un software de gestió adequat i personalitzat a cada tipus de negoci, com per exemple SAP Business One.