EVOL6 EDI

EVOL6 EDI

QUÈ ÉS?

EVOL6 EDI és una aplicació que permet l’intercanvi d’informació de manera automàtica entre els documents. Comercials de SAP BUSINESS ONE i els documents comercials dels clients que realitzin operacions amb l’empresa.

EVOL6 EDI permet intercanviar informació com comandes, albarans, factures, etc.. essent enviats de manera immediata per l’empresa al seu client. Aquest rep la informació ja integrada en el seu sistema per poder-la gestionar sense la necessitat de la intervenció de cap usuari.

intercanvidinformacio

A QUI VA DIRIGIT?

EVOL6 EDI està dissenyat per resoldre les necessitats de connectivitat d’aquelles empreses a les que els seus clients els hi exigeixen aquest format d’intercanvi d’informació per poder realitzar les seves operacions comercials.

Aquesta necessitat pot donar-se en qualsevol volum o mida d’empresa, sempre i quan aquesta operi amb grans superfícies comercials que per norma tenen establert aquest canvi d’informació per així minimitzar els seus costos i tenir de manera més eficient tota la informació en el seu sistema.

BENEFICIS ESPERATS

L’ús d’aquest mòdul EVOL6 EDI permetrà tenir un control directe de totes les operacions que s’intercanvien amb els clients amb aquest sistema i sense realitzar cap moviment extern a la pròpia gestió de SAP BUSINESS ONE.

A part de complir amb les exigències de determinats clients els beneficis que aporta la pròpia empresa EVOL6 EDI poden ser:

 • Millorar el canal de comunicació entre clients i proveïdors, augmentant la col·laboració entre ambdós.
 • Reduir terminis de temps en les cadenes de subministrament:
  Enviaments i recepcions d’informació amb gran exactitud.
  Millorar la informació immediata (Visibilitat, demandes, control estoc i informació d’entregues).
  Major rapidesa (reduir el cicle de la comanda, sincronització).
 • Millorar el seguiment de les seves transaccions.
 • Disminuir errors i costos administratius del tractament de la informació així com costos d’arxiu i pèrdua de documentació.
 • Reducció de capital circulant: estoc, comptes a cobrar, costos de processos d’informació.

PER QUÈ ESCOLLIR EDI?

L’elecció del Mòdul EVOL6 EDI li permetrà obrir la seva empresa a la comercialització amb clients amb grans exigències de gestió per els quals SAP BUSINESS ONE i la seva empresa estaran preparats, a més de gaudir d’avantatges d’un sistema integrador que també millorarà la gestió de les operacions de la seva empresa.

Descárgate la información de Evol6 Ecommerce

Contacta’ns