Seguretat

Actualment qualsevol entorn informàtic necessita estar protegit i aquest aspecte s’ha convertit en un dels punts més importants de qualsevol instal·lació. Les instal·lacions informàtiques poden ser víctimes de diverses amenaces, com la fuga de dades o els atacs informàtics, i cal estar preparat per qualsevol problema potencial. Des de Evol6 oferim un ventall de solucions per a que les empreses estiguin més protegides, des de programari antivirus fins a sistemes Firewall, per evitar qualsevol tipus d’atac, ja sigui intern o extern.

FIREWALLS

Aquests dispositius proporcionen uns sistemes de protecció depenent de les necessitats del client. A través de la consola web es pot gestionar els serveis sol·licitats, connectar els mòduls desitjats i actualitzar qualsevol llicència. Aquestes són algunes de les prestacions que aporta :

Aquestes són algunes de les prestacions que aporta:

  • Fàcil instal·lació del programari antivirus als equips i configuració de polítiques dels usuaris.
  • Configuració de connexions senzilla i complerta i protecció d’atacs gràcies al sistema de prevenció d’intrusions integrat.
  • Seguretat completa: protecció contra spam al correu electrònic i seguretat de la informació confidencial, protecció durant la navegació a webs, protecció dels servidors i aplicacions web i protecció en l’ús de xarxes sense fil.
  • Aplicable a qualsevol format: dispositiu, virtual, programari o núvol.

GUARDIAN CLOUD BACKUP

Aquest sistema automatitzat de còpies de seguretat permet realitzar, dia a dia, les còpies a Data Center per poder xifrar les dades i enviar-les a través de canals d’Internet Segurs. Una solució ràpida i constant per agilitzar el procés d’obtenció de còpies de seguretat.

Guardian Cloud Backup presenta aquestes característiques:

  • La informació està sempre sota seguretat, avalada per certificats i protocols d’Internet segura (SSL).
  • Obtenció d’informes de cada tasca.
  • Control dels arxius: històric de fitxers, recuperació de versions d’arxius anteriors o arxius esborrats.
  • Monitorització de tasques des del Panell de Control.
  • Menor despesa d’inversió i costos.

ANTIVIRUS CORPORATIUS

Des d’Evol6 treballem amb els proveïdors principals de solucions antivirus que garanteixen la seguretat total de la informació que arriba als dispositius de l’empresa.

Per tal de sol·licitar més informació sobre aquest servei, ompli el següent formulari: